·София 1000 • кв. Иван Вазов • ул. Балша 7   |    телефон: +359 (876) 242 208

Comfort Implant в Google+Comfort Implant Facebook

Красота и елегантност...

 

Comfort Implant

Блог за пластична хирургия Comfort Implant

Хиалуронова Киселина против бръчки – как да удължим ефекта до 18 месеца.

Restylane

Удължете ефекта на Хиалуроновата Киселина до 18 месеца с Програмата Restylane.
Restylane разработва програма за поставяне на Хиалуронова киселина, която удължава подмладяващия ефект от 10 на 18 месеца.

Прочети още...

Как да подсилим подмладяващия ефект на Ботокса и Хиалуроновата киселина?

4 прости хранителни съвета

4 прости хранителни съвета, които ще направят кожата Ви още по-млада и сияйна!

Освен да третираме кожата си с висококачествени козметични и медицински продукти, важно е и с какво храним организма си. Видът на кожата, косата и ноктите са директно отражение на цялостното здравословно състояние. Представяме Ви 4 хранителни съвета, които ще подмладят и разкрасят Вашата кожа.

  1. Хидратирайте кожата си!

Естествен начин да съхраните младостта на кожата си е да поддържате клетките й добре хидратирани. Здравата кожа е хидратираната кожа! Най-добрият начина да постигнете това е като приемате достатъчно вода. Средно, възрастен човек трябва да приема най-малко 1500мл вода на ден.

  1. Защитавайте кожата си отвътре навън!

Клетките на нашата кожа са подложени на оксидативен стрес, под действието на околната среда, но и от естествени процеси в тялото. Оксидативният стрес е доказан фактор за стареенето на кожата. Защитете я като приемате храни, богати на антиоксиданти. Такива са цитрусовите плодове, ягоди, боровинки, грозде и домати!

  1. Поддържайте структурата на кожата!

Основна съставка на кожата е белтъкът колаген. Той изгражда мрежата на кожата, която я поддържа млада, плътна и сияйна. Приемайте храна с достатъчно количество протеини - месо, яйца, млечни продукти. Аминокиселините, които се получават при разграждането им, са градивните частици, от които тялото Ви образува колаген.

Прочети още...