·София 1000 • кв. Иван Вазов • ул. Балша 7   |    телефон: +359 (876) 242 208

Comfort Implant в Google+Comfort Implant Facebook

Всяко лице носи послание...

 

Comfort Implant

Ботокс

Ботокс е доказано безвреден.
Ботокс е търговско наименование на Ботулинов Токсин Тип – А. Неговото действие се дължи на временното блокиране на Ацетилхолиновите рецептори на фините мимически мускули, което води до тяхното отпускане и изглаждане на бръчките. Действието се отразява само на мускулите и бръчките, като всички усещания на зоната се запазват непроменени. От 2002 г. след своето лицензиране, в САЩ са направени над 12 милиона процедури, което подчертава неговата доказана безвредност. Популярността на Ботокс инжекцията непрекъснато расте, благодарение на одобрението от пациентите и изключителните резултати.

Ботокс отнема години от лицето ви.
Голямо предимство е неговото бързо действие. Ако искате да заличите появилите се бръчки и фини линии, чрез хирургичен Фейслифт, ще се убедите че пълното възстановяване може да отнеме месеци. Това изисква откъсване от социалните ви ангажименти. За разлика от това, резултатите от Ботокс са видими след 2 до 5 дни без да е необходимо никакво време за възстановяване.

Ботокс инжекцията е неинвазивна процедура.
Квалифициран доктор може да извърши процедурата само за 15 минути. Това означава, че не се подлагате на хирургия, не се откъсвате от работата и социалния живот, нямате никакви притеснения и страхове. Може да запишете час дори и през обедната си почивка или друго удобно време и ще излезете с повишено самочувствие и увереност в себе си.

Ботокс

Ботокс ефектът трае от 4 до 6 месеца.
 Поставянето на Ботокс е нехирургична процедура и резултатите не са постоянни. Ефектът от първото приложение трае 4 – 5 месеца, докато при повторно поставяне се удължава на 6 - 7 месеца. Това означава, че ако отделите 15 минути два пъти годишно, ще кажете сбогом на бръчките и фините линии през цялата година.

Резултатите от Ботокс са едновременно изтънчени и драматични.
Резултатът е естествен и хората около вас ще забележат, че нещо у вас е променено, че изглеждате по-свежи и по-добре, без да могат да определят на какво се дължи това. Резултатът е едно подмладено и уверено излъчване, като се изглаждат не само съществуващите бръчки, но се предотвратява образуването на нови.

Ботокс инжекцията е безболезнена и безопасна процедура.
Предпоставка за това е поставянето ѝ от доктор с нужната квалификация и клиничен опит. Д-р Александров придобива квалификацията си и достига Мастер ниво за работа с Ботокс и Хиалуронова Киселина в Лондон и Манчестър. Практикува в Лондонското Сити и в София. Всички аспекти на процедурата, която ще получите, отговарят на същите медицински и естетични стандарти, каквито са и в елитните Лондонски клиники.

Ботокс