·София 1000 • кв. Иван Вазов • ул. Балша 7   |    телефон: +359 (876) 242 208

Comfort Implant в Google+Comfort Implant Facebook

Всяко лице носи послание...

 

Comfort Implant

Цени и продукти за естетична медицина

Revanesse, Ontario, CANADA
www.revanesse.com

Revanesse е хиалуронова киселина от най-висок клас. Тя е създадена чрез най-новите технологии и представлява едно от най-високите постижения в съвременната Естетична Медицина. Формулата на Revanesse е с най-високо качество, напълно безопасна и предоставя дълготрайни резултати. Revanesse прави работата на лекарите удоволствие, поради лекото поставяне и кадифено усещане. Това води до оптимални резултати и удовлетворение на пациентите.

Revanesse

Revanesse е прозрачен гел от хиалуронова киселина, без животински произход, като се резорбира напълно за 8-10 месеца. Формулата е подходяща за запълване на фини, повърхностни и средно-дълбоки бръчки, ката чело, пачи крак, гневна бръчка и др. Цена: 480 лв.

Revanesse

Revanesse Ultra

Revanesse Ultra представлява гел с повишена гъстота и плътност, без животински произход, който се резорбира напълно за 10-12 месеца. Неговата структура позволява запълването на по-дълбоки и изразени бръчки, като назолабиални бръчки и др. Подходящ е също така, за оформяне на брадичка, скули и контурите на лицето. Цена: 500 лв.


Revanesse Ultra

Revanesse Lips

Revanesse Lips е специално създадена формула за уникалните и деликатни свойства на устните. С нея се придават допълнителен контур и обем на устните. Специфичната формула осигурява лесно поставяне и скулптуриране на формата на устните, без нежелани странични ефекти. Цена: 500 лв.


Restylane Lips