·София 1000 • кв. Иван Вазов • ул. Балша 7   |    телефон: +359 (876) 242 208

Comfort Implant в Google+Comfort Implant Facebook

Красота и елегантност...

 

Comfort Implant

Оферти

Радваме се че избрахте Comfort Implant. Ние ви ценим и решихме да направим избора ви още по-лесен. Възползвайте се от нашите нови оферти! Запишете час сега - Д-р Александров / 0876 242 208

Ботокс

(1) и (2) Гневна Бръчка и Чело |  Цена: – 340  200 лв
Двете зони се третират заедно.Още...
Изглаждането на бръчките между веждите и челото водят до едно спокойно и позитивно излъчване.  Веждите се повдигат с около 2-3 мм и придават отпочинал вид. Клепачите също се повдигат и подчертават очите. Ботокс се поставя и на двете зони, тъй като третирането само на чело без гневна бръчка води до дисбаланс на мимическите мускули и постигане на намръщен вид.
(3) Пачи крак (бръчки на смеха) | Цена: – 340  200 лв.
 Изглаждат се бръчките от двете страни на очите.Още...
Поставянето на Ботокс около очите повлиява благоприятно линиите на смеха, фините бръчки под очите и тъмните кръгове. Веждите се повдигат средно с 3 мм и придават уверен и младежки вид.
Цяло лице  | Цена: – 500  340 лв.
Включва всички зони.Още...
Балансирано подмладяване на лицето, което води до отпочинал и уверен вид. Третират се Гневна Бръчка, Чело, Пачи крак, допълнително бръчки на носа, горна устна и др. Ефекта на Ботокса продължава около 5 месеца при първоначално поставяне. Повторното поставяне има удължен ефект – 7 месеца. При редовно поставяне в период от 2 години, ефектът вече продължава 1 година. С над 14 млн. процедури от 1999 г. насам, Ботоксът е добре проучен и няма вредно действие. Спирането му не води до образуване на нови бръчки, като ефекта бавно отзвучава за 7-8 месеца до изходна позиция.

Хиалуронова киселина

Teosyal, Geneva, Switzerland 1 ml | Цена: – 500  350 лв.
Хиалуронова к-на от най-висок клас и удължен ефект от 10-12 месеца.Още...
Високия клас Хиалуронова к-на трябва да бъде безопасна за пациента, да няма зачервяване или реакции, да се разстиля и моделира прецизно, без образуване на топчета и бучки, и не на последно място, да има продължителен ефект. Отличните резултати и комфорта на пациента зависят и от уменията на лекаря, внимателното и неагресивно поставяне на материала. Нашите директни връзки с фабриката на Revanesse в Канада, дава възможност да Ви предложим премиум клас Хиалуронова к-на на приемлива цена.
(6) Устни (1 ml) |  Цена: – 500  350 лв.
Бъдете неустоими и уверени.Още...
Красивите, сочни и добре оформени устни ви дават уверено и привлекателно излъчване. Доброто скулптуриране и увеличаване на устните изискват естетични умения  и прецизност на лекаря, за една безболезнена и без усложнения процедура. Взаимната консултация по време на поставянето е сигурен начин да постигнем резултати, които ще се харесат на вас и на околните.  Вижте как с една малка промяна може да разкриете пред света пълния си потенциал и блясък.
(4) Скули (1 ml) |  Цена: – 500  350 лв.
Хубавите скули създават фейслифт и характер на лицето.Още...
Скулите повдигат долната половина на лицето и заличават ефектите на смъкването на меките тъкани, настъпващо с възрастта. Добре изразените скули са характерни за младото лице и околните ще ви възприемат като по-млади и енергични. За умерени резултати се поставят по 0.5 ml Хиалуронова к-на във всяка скула, като ефекта обикновено продължава 10-12 месеца.
(5) Назолабиални бръчки (1 ml)  | Цена: – 500  350 лв.
 Запълването им подмладява лицето.Още...
Подмладете се с 10 години, като запълните бръчките от носа към устните. Понякога, ъглите на устните също се извиват надолу, като придават уморен и тъжен вид. Тяхното третиране и изправяне в хоризонтално положение подмладява лицето и води до младежко излъчване.
(7) и (8) Марионетни линии и Брадичка (1 ml)  | Цена: – 500  350 лв.Подмладен вид и създаване ефект на удължаване на лицето.Още...
Запълването на линиите от устните към брадичката и бръчката под долната устна отнема години от лицето ви и създава впечатление за издължаване на лицето. Съществуват и ефективни техники за заличаване ефектите на смъкване на меките тъкани от двете страни на брадичката.

Всяко лице е уникално и специфично. 1 ml Teosyal би могло да се разпредели и постави в много лицеви зони и да доведе до отлични естетични резултати с удължен ефект.