·София 1000 • кв. Иван Вазов • ул. Балша 7   |    телефон: +359 (876) 242 208

Comfort Implant в Google+Comfort Implant Facebook

Всякa усмивка носи послание...

 

Comfort Implant

Зъбни импланти

Бъдете отново уверени и усмихнати.
Ако ви липсват един или повече зъби, и искате отново с увереност да се храните, говорите и усмихвате, тогава изберете денталните импланти. Те са постоянно решение при липсващи зъби, като възстановяват здравето, функцията и красотата на вашата усмивка.

Денталните импланти са най-модерното и интелигентно решение при липсващи зъби.
Направени от биопоносим титании, те се поставят на мястото на липсващия зъб чрез прецизно контролирана хирургична процедура. След престой от 4 месеца, имплантът се натоварва с порцеланова коронка, като се възстановява естетиката и функцията. Така се предотвратява и разместването и миграцията и на останалите зъби.

Спрете загубата на кост. Имплантите напълно възстановяват  липсващия зъб и неговия корен.
По този начин, те не само осигуряват здравина и стабилност на новия зъб, но също така спират загубата на кост, която естествено настъпва при липсващите зъби.


Не унищожавайте здрави зъби.
За да се възстанови един липсващ зъб чрез мост, трябва да се изпилят съседните здрави зъби. Често, това не е най-биологично поносимото решение.

Изберете най-новото и безопасно лечение.
Денталната имплантология се развива в посока към минимално инвазивни методи при поставянето на импланта. Те не включват рязане на венеца, поставяне на шевове и т.н. Новите инструменти и техники, позволяват прецизност на работа, безопасност и  безболезненост, каквито досега не бяха възможни.
 
Комфорт и естетика за пациента са основен  приоритет.
Безболезнена и кратка процедура на поставяне с трайни резултати. Обсъждат се всички възможности, след което се провежда оптималното лечение за вашия случай. Д-р Александров е дентален имплантолог, който придобива своята квалификация в Лондон и работи с широк спектър от имплантологични системи, като Straumann, Osstem, Alpha Bio-Tech и др.